Drumul dezvoltarii personale este ca o scoala de multi ani. Cam de toti anii care ne-au mai ramas.

Daca ar trebui sa ma gandesc la educatia mea in coaching si NLP as vedea-o astfel:

In primele clase pui bazele – te autodescoperi, iti constientizezi defectele si calitatile, iti dai seama ce programe ti-au fost instalate de mic si cum ai operat pana acum. Decizi ce schimbi si ce pastrezi;

In clasele urmatoare inveti sa lucrezi cu tine – afli ce functioneaza si ce nu, reconfigurezi sau rupi relatii, afli cine vrei sa fii mai departe si incepi sa construiesti.

Iar mai departe schimbi si testezi, dar mult mai constient si mai prezent, ai granite bine conturate pe care le aperi cu iubire si din pozitie de egal cu oricine.

Constientizarea uneori nu te costa bani, dar te costa altceva – relatii, persoane, sentimente, suferinte. Caci atunci cand esti la fundul sacului constientizezi.

Lucrul cu tine in mod ghidat costa. Si aici ma refer la toate scolile si cursurile pe care am ales sa le fac pentru a ma specializa pe profesia de coach.

Si probabil ca stii si tu ca atunci cand doresti o educatie excelenta pui toti banii la bataie. Si nu is putini, ci de domeniul miilor de euro. De fapt daca ar fi sa le insumez probabil mi-as lua o parte de casa sau cateva masini cu investita pe care am facut-o in educatia dezvoltarii personale.

Da, profesia de coach ma determina sa investesc constant in cea mai buna si potrivita educatie, astfel incat sa pot livra la randul meu clientelor mele cea mai buna varianta a mea de profesionist.

Clar in tine, in viitorul copiilor tai. De ce in al lor? Pentru ca modul in care vei opera tu ca persoana si ca mama va influenta mult personalitatea lor si viitorul lor.

300 RON sedinta inseamna de fapt:

aproape o luna de intretinere pe timp de iarna, o poseta mai fancy, 1 cos de cumparaturi la supermarket pentru o saptamana, 1 plin la masina, 1 sedinta jumate la psiholog, 1 noapte de cazare la un hotel de 4 stele la noi si de 2-3 stele prin afara, un bilet de avion dus-intors la reducere si asa mai departe.

Ce castigi in urma celor de mai sus? Amintiri frumoase, confortul unor drumuri cu masina, un frigider plin o saptamana….

Ce castigi de fapt in urma unei sesiuni de coaching? constientizari wow, schimbari pe viata la tine care automat vor determina schimbari si la cei din jurul tau, stima de sine si incredere in forte proprii si de ce nu poate chiar actiuni care iti vor aduce si mai multi bani.

So, unde inclina balanta?

Vin si te intreb atunci? Cand ai investit ultima data in tine? Pentru ca stiu ca atunci cand faci o investitie la tine, de fapt o faci ca sa obtii o stare de bine cu tine, fericire, multumire, incredere, etc.

Imagineaza-ti atunci ca investesti in sufletul tau, asa cum investesti in parul tau (daca te tunzi sau te vopsesti sau mergi la coafor), in pielea ta (daca folosesti produse de ingrijire sau tratamente cosmetice), in sanatatea ta (daca manaci sanatos, mergi la sala, la masaj, la spa) etc.

Prin coaching investesti in sufletul tau, in mintea ta, in familia ta si in viitorul vostru.

In momentul in care esti pregatita sa platesti acesti bani pe una sau mai multe sesiuni de coaching inseamna ca esti cu adevarat pregatita sa lucrezi cu tine.

In mod personal si personalizat, ghidat si orientat spre actiune si progres.

In cazul in care nu stii daca sa investesti in coaching sau alte terapii, citeste articolul meu 5 motive pentru a face coaching