Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r51494thec/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r51494thec/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Servicii pentru Super-Mame

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Eleanor Roosevelt

Coaching pentru Transformare

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca esti motivata sa lucrezi cu tine! Felicitari!

Sistemul meu de terapie si coaching se axeaza pe zonele cele mai importante din viata unei super-mame: relatia cu copilul tau, relatia de cuplu si profesia ta.

Pentru fiecare din noi, aceste 3 zone sunt de importanta si dimensiuni diferite, dar esentiala este  Persoana ta care se afla in centrul tuturor si determina bunastarea in fiecare din aceste arii ale vietii tale de super-mama.

Poti lucra pe relatia cu copilul tau, pe relatia cu partenerul sau pe vocatia si zona ta profesionala. Important este cum iti gasesti si pastrezi starea de echilibru,  implinire si fericire permanenta.

Mom-prenoriat

Sau program de coaching si mentoring pentru mame care vor sa devina antreprenoare.

Mom-prenoriat – ce Dumnezeului o mai fi si asta, te intrebi? Pe langa faptul ca este un cuvant inventat, se refera la acele mame care si-au facut din pasiunea lor un job din care castiga bani si aduc si o valoare in societate.

Mai concret, iti gasesti vocatia si o transpui intr-un business in doar cateva luni. Afla mai multe.