The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Eleanor Roosevelt

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca esti motivata sa lucrezi cu tine! Felicitari!

Sistemul meu de terapie si coaching se axeaza pe zonele cele mai importante din viata unei super-mame: relatia cu copilul tau, relatia de cuplu si profesia ta.

Pentru fiecare din noi, aceste 3 zone sunt de importanta si dimensiuni diferite, dar esentiala este  Persoana ta care se afla in centrul tuturor si determina bunastarea in fiecare din aceste arii ale vietii tale de super-mama.

Poti lucra pe relatia cu copilul tau, pe relatia cu partenerul sau pe vocatia si zona ta profesionala. Important este cum iti gasesti si pastrezi starea de echilibru,  implinire si fericire permanenta.

Iata ce iti propun mai jos:

Coaching pentru a imbunatati Relatia cu Copilul

Sau Programul tau de transformare ca MAMA.

Degeaba stii o gramada de tehnici de parenting, daca atunci cand trebuie sa le aplici iti sare tandara, ridici tonul sau mana la copilul tau, esti super stresata sau nervoasa, simti ca te invarti intr-un cerc vicios si nu mai faci fata.

De fapt este de lucru la tine. Si asta faci prin acest program in 3 sau 6 pasi.

Afla mai multe.

Coaching pentru a imbunatati Relatia de Cuplu

Sau terapie pentru a-ti salva relatia cu partenerul.

Pe celalalt tu nu il poti schimba, dar poti incepe lucrul cu tine, astfel incat sa initiezi progresul si schimbarea in relatia ta de cuplu.

Printr-un sistem alcatuit din 6 pasi, vei incepe sa intelegi cine esti tu in aceasta relatie, care sunt valorile dupa care traiesti, care iti sunt butoanele pe care celalalt apasa si cum poti invata sa cominici cu EL.  Afla mai multe.

Mom-prenoriat

Sau coaching pentru mame care vor sa devina antreprenoare.

Mom-prenoriat – ce Dumnezeului o mai fi si asta, te intrebi? Pe langa faptul ca este un cuvant inventat, se refera la acele mame care si-au facut din pasiunea lor un job din care castiga bani si aduc si o valoare in societate.

Mai concret, iti gasesti vocatia si o transpui intr-un business in doar cateva luni. Afla mai multe.