Sau Terapie pentru a-ti salva relatia cu partenerul

Cum stii ca e potrivit pentru tine? – daca tu ca partenera de cuplu sau sotie:

te certi in continuu cu omul tau si in mare parte din nimicuri

te gandesti tot mai des la divort

simti ca te abuzeaza intr-un fel sau altul fie fizic fie verbal si nu stii ce sa faci

cauti metode prin care sa salvezi relatia  voastra

el nu vrea sa faca terapie, asadar terapia de cuplu nu este o solutie

Ce NU presupune coaching-ul pentru imbuntatirea relatiei de cuplu: nu cauti metode prin care sa il schimbi pe celalalt sau sa il convingi sa participe la terapie daca el nu doreste. Nu iti voi da sfaturi legate de relatia ta sau quick fixes.

Cine participa la sesiune: Tu si eu, iar eu te voi ghida in obtinerea rezultatelor dorite. Subliniez – resursele sunt doar in tine, doar tu le stii, iar eu doar te ajut sa le scoti la iveala.

Unde se desfasoara sesiunile: Fata in fata intr-o locatie pe care o agream impreuna (nu, nu intr-un cabinet de terapie) sau online prin whatsapp, skype sau zoom. Este atat de simplu.

Iata mai jos cateva beneficii importante pe care le poti obtine prin coaching pentru a-ti imbunatati relatia de cuplu

Nu exista familii perfecte. Dar exista relatii minunate pe care le cladim cu membrii ei.

Ce beneficii ai din coachingul pentru a-ti imbunatati Relatia de Cuplu

 1. Observi care sunt butoanele pe care iti apasa partenerul atunci cand va certati si incepi procesul de vindecare.
 2. Inveti sa comunici, astfel incat sa poti sa iti spui punctul de vedere si sa il asculti pe al celuilalt.

 3. Iti clarifici care sunt valorile si credintele dupa care iti traiesti viata si daca acestea corespund cu ale partenerului.

 4. Vizualizezi totul dintr-o alta perspectiva. Prin acest tip de terapie, iesi din proprii papuci, incercand a aborda situatia si prin ochii celuilalt, iar efectele sunt wow.

 5. Rupi reînnoiești sau consolidezi relatia. Uneori este de ajuns ca unul din membrii cuplului sa treaca prin schimbari profunde astfel incat sa il motiveze si pe celalalt sa lupte pentru relatie. Iti vei da seama si vei invata sa clarifici daca relatia este una ce poate fi salvata sau este timpul sa mergi mai departe.

Foarte important: Acest program este focusat pe tine ca si femeie si partenera de cuplu si ce poti face TU ca sa obtii ceea ce iti doresti sau ai nevoie.

.

Ce se intampla intr-o sesiune de coaching cu mine

Poate nu stii daca mai este ceva de salvat din relatie sau poate nu stii cum sa faci sa te rupi sau sa lupti pentru voi. In primul rand te ghidez pentru a-ti clarifica ce vrei sa faci. Iar aici vom trece prin tot ceea ce tine de tine ca om, femeie, mama, sotie. Iti vei face o radiografie a ta si a fericirii tale.

Partea cea mai frumoasa este ca TU ai resursele potrivite pentru situatia ta, nu eu si nici altcineva.Odata ce ai aflat cine esti si ce ai nevoie, vei cauta in tine acele comori care te ajuta sa ajungi unde ti-ai propus. Vom face o vizita si in trecutul tau, dar doar pentru a scoate resursele si a te vindeca.

Odata ce ai clarificat unde vrei sa ajungi si ce ai nevoie pentru a ajunge acolo, nu ramane decat sa te gandesti cum vei calatori. Asadar indiferent ca vorbim de pasi de bebe sau un mega plan, este al tau personalizat si gata de a fi pus in practica. Si te apuci de treaba, pentru ca fara actiune nu ai rezultat.

Daca suntem la a doua sesiune atunci vom monitoriza actiunile pe care le-ai facut si cel mai important daca ti-ai atins obiectivul si cum te simti acum.

Care este investitia ta in TINE

 • Intro

 • RON590
  include
 • 3 sesiuni individuale de coaching de 1h.
 • Fata in fata, la telefon sau pe Skype

 • Plata se face integral inainte de sesiuni

 • Pentru plata in 2 rate, pretul pachetului este de 690 RON

 • Vreau
Inca nu stii ce ai nevoie, daca este potrivita aceasta terapie pentru tine sau pur si simplu vrei sa te mai gandesti putin –

No problemo, te inteleg perfect. Poti citi si articolul meu despre cum repari relatia de cuplu dupa aparitia copiilor sau chiar interviul live pe aceasta tema cu Ana Ivan (Zana Scutecel).

Tu ce vrei sa schimbi?

Cere o sesiune cu mine!


Apasa aici