5 Octombrie ora 18:00 - Coaching de grup fata in fata.

Tema: Cum imi depasesc fricile?

Sau Terapie alaturi de alte mame care ca si tine vor sa schimbe ceva in viata lor.

Ce poti rezolva prin coaching de grup:

probleme de cuplu

frici

traume si depresii

atacuri de panica

poti descoperi anumite lucruri interesante despre tine

poti sa iti gasesti resurse pentru a depasi o situatie

iti poti clarifica intrebari care nu iti dau pace

si multe multe altele

Cine participa la sesiune: Tu, eu si alte 7 mame, care ca si tine vor mai mult de la ele, vor sa fie o varianta minunata a lor in fiecare zi.

Iata mai jos cateva raspunsuri la intrebarile pe care poate le ai legate de coaching-ul de grup:

“If you don’t heal what hurt you, you’ll bleed on people who didn’t cut you” – Unknown

Intrebari despre coaching-ul de grup - FAQ

Sesiunile se pot desfasura atat online cat si fata in fata. Eu voi anunta modalitatea in care ne intalnim, in momentul in care dau start la inscrierile pentru urmatoarea sesiune. De obicei au loc odata pe luna, spre inceputul lunii, iar daca faci parte din lista mea de abonate, vei afla cu 2 saptamani inainte. De asemenea, uneori poti beneficia si de oferte speciale, tocmai pentru ca ai ales sa fii cititor fidel.

In general, rog participantele sa isi rezerve intre 2-3 ore pentru o sesiune de coaching de grup si recomand a fi fara pauza. Iti garantez ca vor fi 3 ore de conectare totala, constientizari si suport.

Coaching-ul de grup presupune sa lucrezi la tine cu ajutorul meu si al grupului. Nu predau nimic si nu va fi un training. Vom lucra pe o tema anume (de genul, cum sa scapi de atacurile de panica, cum sa treci peste problemele din cuplu, cum sa faci fata oboselii etc) pe care eu o anunt in momentul in care dau drumul la inscrieri si fiecare persoana participanta va lucra cu sine, folosind insa puterea, energia si inspiratia din grup. Este magic ceea ce se intampla in momentul in care tot grupul lucreaza pe acea tema, insa fiecare isi foloseste resursele si experienta pentru a-si face un plan de actiune propriu. Vor fi exercitii si meditatii, asa ca vino deschisa si relaxata.

ABSOLUT. Este foarte important sa te simti confortabil alaturi de celelalte participante si te asigur ca fiecare vine la coachingul de grup pentru a-si gasi propriile raspunsuri si pentru a lucra cu sine.

Care este investitia ta?

Tu ce vrei sa schimbi?

Cere o sesiune cu mine!


Apasa aici


Multumesc din inima pentru sesiunea de astazi esti un coach extraordinar, sunt decizii de viata si intrebarile tale m-au ajutat sa imi clarific prioritatile si actiunile viitoare.
Daniel
tata a 3 copii