13
Aprilie
Workshop: Dorinte care se implinesc
10:00 - 14:00
Online

Workshop online despre cum sa iti transformi dorintele in realitate intr-un mod sanatos si care sa se potriveasca ritmului tau. Din experienta mea ca si coach dar si pe plan personal am observat cat de important este ca femeia sa stie unde vrea sa ajunga. Sa isi poata traduce dorintele in obiective concrete, aliniate nevoilor si valorilor proprii si sa se tina de ele. Sincer, a sti ceea ce iti doresti poate fi cheia pentru a ajunge unde vrei si pentru a fi cine vrei sa fii. In ciuda fricilor, frustrarilor, esecurilor, criticilor si altor crocobauri pe care ii intampini pe parcurs. Afla mai multe detalii despre eveniment, inscriere si pret din pagina de facebook dedicata: https://www.facebook.com/events/1028455754015369/

8
Martie
Workshop: Intoarcerea la serviciu dupa anii de maternitate: BauBau sau Oportunitate?
10:30 - 15:00
Pinguinii, Bucuresti

Lucrand cu proaspetele mamici am observat ca una din fricile majore este aceea de a-si relua viata profesionala, mai ales dupa ce au stat un timp indelungat si au avut grija de bebelus. De fapt este un cumul de sentimente: frica, entuziasm pentru ca va face si altceva, de vinovatie pentru gandurile legate de entuziasm, de retincenta la schimbare, de teama ca va pierde controlul asupra educatiei si ingrijirii copilului, smad. Participand la acest workshop vei fi pregatita sa revii la serviciu cuforte proaspete fara a fi nevoita sa renunti la la viata ta de mama.

1
Martie
Interviu Live Atena Boca: Cum schimbam statutul mamei in Romania?
14:00 - 15:00
Interviul il poti viziona aici: https://thecoachapproach.org/interviuri-inspirationale/

Pe lângă asociaţia „La primul bebe”, pe care a fondat-o după ce a devenit mamă, Atena Boca este şi în spatele celei mai ample comunităţi online din România, destinată gravidelor şi proaspetelor mame, care a reuşit în câţiva ani să aibă un impact real în societate prin sprijinul oferit celor peste 52.000 de membri şi prin strângerea unei sume de aproape jumătate de milion de euro în campaniile sale umanitare. Datorita maiestriei cu care conduce aceasta comunitate de sprijin pentru mame educate de la noi, Atena este singura româncă aleasă de Facebook să facă parte din programul Community Leadership 2018, din peste peste 6000 de aplicaţii din aproape toate ţările lumii. Prin acest interviu aflam de la Atena cum contribuie ea si noi la schimbarea statutului MAMEI in Romania.

25
Ianuarie
Workshop Gratuit: Cum inlaturi furia din viata ta de parinte
11:00 AM - 13:30
Pinguinii, Bucuresti

Multe articole, emisiuni sau carti iti ofera metode prin care sa stapanesti furia, dar putine iti spun cum sa o intelegi, sa o accepti in viata ta si sa gasesti resursele din spatele ei. Cum resurse? Daca iti vine sa crezi, in spatele fiecarei parti negative din tine exista niste comori minunate, care te ajuta sa cresti, sa te dezvolti sau sa treci intr-o noua etapa din existenta ta. La fel se intampla si cu Furia pe care o simti uneori in viata ta de parinte...sau de ADULT. Iti transmite un mesaj. Poti incepe sa afli care este acela participand la acest workshop.