Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r51494thec/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r51494thec/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Podcast - Conversatii cu Parinti Constienti - E01 Constientizarea - The Coach Approach

Podcast – Conversatii cu Parinti Constienti – E01 Constientizarea

O idee ce a incoltit in mine odata ce am inceput activ sa ascult podcasturi de prin lume.

Cum ar fi sa dau drumul la un podcast?

Si stii cum sunt ideile acelea marete care par asa imposibil sau greu de atins.

Am lansat intentia si am lasat ideea la dospit. Iar cateva luni mai tarziu mentora mea din coaching a venit catre mine cu super propunere…hai sa facem un proiect pentru parinti. BINGO. My big chance.

Si uite asa, ideea a prins si un nume, pe 30 Decembrie la ora 2 noaptea – Conversatii cu Parinti Constienti. Si asa cum ii spune si numele, episoadele vor fi de cele mai multe ori sub forma unor conversatii, in care voi avea ca invitati parinti, care ne pot impartasi din calatoria lor interioara catre constientizare si catre a deveni acei parinti model care isi doresc sa fie.

Don’t worry, nu a atins nimeni perfectiunea in zona asta sau in oricare alta, dar macar facem pasi mici pentru dezvoltarea noastra si pentru a educa oameni mari….si mici.

Dau drumul acum primului episod, un episod INTRO mai degraba, caci ma auzi doar pe mine de data aceasta, povestindu-ti despre acest proiect, despre subiectele pe care le voi aborda cu invitatele mele, despre format si despre constientizare…ca parinte, ca om.

Il poti auzi pe Youtube:

Sau in Anchor FM:

Spune-mi ce crezi, ce subiecte ti-ar placea sa auzi si da-i un share daca esti de parere ca noi parintii, oamenii putem face pasi mici pentru a deveni mai constienti de noi.

No Comments

Leave a Comment