12 lectii mega-importante pe care le-am invatat anul asta – extrakick de motivatie

De obicei vedem partea goala a paharului. Cand ni se intampla bad shit ne lamentam si ne victimizam. Vrem sa ne plangem si de multe ori dam vina pe altii, pe sistem, pe divinitate…ca sa ne simtim mai bine. Dar e doar pe moment.

Daca ti-as spune ca adevaratele resurse se gasesc in interiorul tau? Daca ti-as spune ca solutiile la problemele tale nu le au altii sau eu sau psihologul tau sau mama ta sau partenerul tau. Ci tu.

Asta a fost cea mai tare lectie pe care am invatat-o de cand fac coaching. A fost un pumn in fata si o trezire la realitate. Caci si eu invinovateam tot ce nu avea legatura cu mine si de multe ori dadeam jet la tot ce ma oglindea – pe motivul ca sunt “aia niste prosti”.

Asa ca dau drumul la acest material, 12 lectii valoroase +15 resurse super pentru orice Mama extraordinara, Sotie beton si Om implinit – pe care l-am scris de ziua mea.

Este un review al ultimului meu an si cuprinde cele 12 intelepciuni pe care le-am invatat pe pielea mea.

Si le impart cu tine, pentru ca vreau sa te ajut sa gandesti orientat spre partea plina a paharului. Stiu ca poate ai avut un an greu, cu multe provocari, cu multe ups and downs cu pierderi de persoane, relatii, obiecte, joburi, case, masini etc.

Fuck all that! Thanks to all of that!

Sa stii ca ai trait asta ca sa inveti si tu la randul tau niste lectii. Si aici vreau sa te provoc. Pentru ca acest material nu este doar lectura. Este un motivator sa iti sufleci manecile alea frumoase, sa pui un pix in mana si sa te pui pe reflectat si scris.

De ce ai face asta? Pentru ca de vreme ce ma citesti femeie, inseamna ca vrei mai mult de la tine. Asa ca nu mai sta in “stuckville”, iesi din lamentari, “grow some balls” si fa ceva.

Vezi mai multe despre acest material aici.

Iar la sfarsit, da-mi de veste daca simti. Ce ai schimbat la tine, ce ai aflat AHA?

No Comments

Leave a Comment