The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Eleanor Roosevelt

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca esti motivata sa lucrezi cu tine! Felicitari!

Coaching-ul este un instrument minunat pentru a-ti rezolva probleme, pentru a trece peste traume, frici sau abuzuri, pentru a fi puternica, independenta si in final pentru a te dezvolta tu ca om.

Iti poti gasi vocatia, inveti sa iti faci un plan de actiune, sa il validezi si sa il monitorizezi. Alaturi de mine, inveti sa lucrezi cu tine.

Iata ce iti propun mai jos:

Coaching Transformational Individual

Sau Program intensiv de transformare pentru MAME.

Esti aici de curiozitate sau pentru ca ai de lucru la tine?

Prin coaching transformational rezolvi traume, abuzuri, faci curat in viata ta si in mintea ta, renunti la credinte care te limiteaza, valori care nu iti apartin si devii o versiune mult mai buna a ta.

Devii o super-mama, pentru a putea fi un parinte extraordinar pentru copilul tau.

Afla mai multe.

Mom-prenoriat

Sau coaching pentru mame care vor sa devina antreprenoare.

Mom-prenoriat – ce Dumnezeului o mai fi si asta, te intrebi? Pe langa faptul ca este un cuvant inventat, se refera la acele mame care si-au facut din pasiunea lor un job din care castiga bani si aduc si o valoare in societate.

Mai concret, iti gasesti vocatia si o transpui intr-un business in doar cateva luni. Afla mai multe.

Coaching de grup

Sau terapie in grup.

Terapia in grup este o metoda minunata prin care sa iti indeplinesti anumite obiective, sa iti rezolvi probleme sau sa iti cauti raspunsuri la anumite intrebari utilizand puterea grupului.

Cu ajutorul tau, al lor si al meu, prin energia si solutiile celorlalti iti gasesti inspiratie si motivatie pentru a actiona . Afla mai multe.