8
Martie
Workshop: Intoarcerea la serviciu dupa anii de maternitate: BauBau sau Oportunitate?
10:30 - 15:00
Pinguinii, Bucuresti

Lucrand cu proaspetele mamici am observat ca una din fricile majore este aceea de a-si relua viata profesionala, mai ales dupa ce au stat un timp indelungat si au avut grija de bebelus. De fapt este un cumul de sentimente: frica, entuziasm pentru ca va face si altceva, de vinovatie pentru gandurile legate de entuziasm, de retincenta la schimbare, de teama ca va pierde controlul asupra educatiei si ingrijirii copilului, smad. Participand la acest workshop vei fi pregatita sa revii la serviciu cuforte proaspete fara a fi nevoita sa renunti la la viata ta de mama.

Workshopul este pentru tine daca:

1. Urmeaza sa te intorci la serviciu dupa perioada de maternitate si esti speriata la gandul ca nu va mai fi timp de copil sau de familie;
2. Iti iubesti jobul si te simti vinovata pentru ca ai vrea sa te intorci mai devreme la el;
3. Ai un job ok, dar de fapt tu ti-ai dori sa faci altceva si nu stii ce;
4. Ai inceput un business in perioada de maternitate si nu stii daca sa renunti la jobul tau initial in detrimentul celui de suflet.

Ce castigi daca participi:

1. Vom vorbi despre top 5 provocari ale mamelor care se intorc la job dar si cum le facem fata;
2. Vom puncta si cele mai comune 3 greseli si setari pe care mamele le fac in momentul in care decid sa revina in viata profesionala dar si cum pot fi evitate.
3. Vei afla cum sa iti imparti viata in momentul in care te intorci la job, astfel incat sa poti oferi ce e mai bun din tine in toate cele 3 arii din viata ta: relatia cu copilul, relatia de cuplu si cariera ta.
4. Daca jobul actual este un “scarbici” si iti doresti altceva atunci vei incepe sa afli care este zona ta de excelenta.
5. Pleci din workshop cu niste obiective clare legate de cum sa imbini viata profesionala cu statutul de mama.

Investita ta:

175 Lei – Daca achiti integral pana la data de 1 Martie inclusiv.

200 Lei – Daca achiti dupa data de 1 Martie.

Ne vedem la workshop?

1
Martie
Interviu Live Atena Boca: Cum schimbam statutul mamei in Romania?
14:00 - 15:00
Online pe pagina de Facebook: Roxana Tudor - coach pentru super mame

Pe lângă asociaţia „La primul bebe”, pe care a fondat-o după ce a devenit mamă, Atena Boca este şi în spatele celei mai ample comunităţi online din România, destinată gravidelor şi proaspetelor mame, care a reuşit în câţiva ani să aibă un impact real în societate prin sprijinul oferit celor peste 52.000 de membri şi prin strângerea unei sume de aproape jumătate de milion de euro în campaniile sale umanitare. Datorita maiestriei cu care conduce aceasta comunitate de sprijin pentru mame educate de la noi, Atena este singura româncă aleasă de Facebook să facă parte din programul Community Leadership 2018, din peste peste 6000 de aplicaţii din aproape toate ţările lumii. Prin acest interviu aflam de la Atena cum contribuie ea si noi la schimbarea statutului MAMEI in Romania.

25
Ianuarie
Workshop Gratuit: Cum inlaturi furia din viata ta de parinte
11:00 AM - 13:30
Pinguinii, Bucuresti

Multe articole, emisiuni sau carti iti ofera metode prin care sa stapanesti furia, dar putine iti spun cum sa o intelegi, sa o accepti in viata ta si sa gasesti resursele din spatele ei. Cum resurse? Daca iti vine sa crezi, in spatele fiecarei parti negative din tine exista niste comori minunate, care te ajuta sa cresti, sa te dezvolti sau sa treci intr-o noua etapa din existenta ta. La fel se intampla si cu Furia pe care o simti uneori in viata ta de parinte...sau de ADULT. Iti transmite un mesaj. Poti incepe sa afli care este acela participand la acest workshop.